10/1 Valentýnské menu

Amuse-bouche

Foie gras mousse, brioška, jeřabiny, pinie

 

Humr

Květák, česnek, humrový bisque, terina

 

Mušle sv. Jakuba

Lososový kaviár, hrášek, tapioka

 

Kambala

Olivy, fazole, quinoa, pečená paprika

 

Perlička

Bramborová kaše, raviola, mrkev

 

Malinový dezert

Malinové makronky, čokoláda, pěna, maliny

 

Menu o 5-ti chodech a sklenkou champagne  za 2200 Kč

 

Chef de cuisine: Pavol Pavlík

 

10/1 Valentýnské menu

Amuse-bouche

Foie gras mousse, brioška, jeřabiny, pinie

 

Humr

Květák, česnek, humrový bisque, terina

 

Mušle sv. Jakuba

Lososový kaviár, hrášek, tapioka

 

Kambala

Olivy, fazole, quinoa, pečená paprika

 

Perlička

Bramborová kaše, raviola, mrkev

 

Malinový dezert

Malinové makronky, čokoláda, pěna, maliny

 

Menu o 5-ti chodech a sklenkou champagne  za 2200 Kč

 

Chef de cuisine: Pavol Pavlík