23/10 Oslava Nového roku ve stylu Moulin Rouge

31. 12. 2017 od 18.00

V 18.00 vás sklenkou šampaňského přivítá naše hosteska.
Večer začneme tanečním vystoupením.
Následovat bude šestichodová degustační večeře s vinným párováním.
Večer opět uzavře taneční vystoupení.


Menu

Amuse bouche

Terroir du Nord-Pas-de-Calais
Konfitovaný telecí brzlík, mandlový sponge, nakládaná ředkvička, česnekové pyré, brioška, emulze z černého piva

Terroir de Bretagne
Gravlax z mořského ďasa, řepová variace, kopr, absintový crème fraîche, ředkvička, šafránový gel

Terroir de Provence
Ryba sv. Petra pečená v papilotu, brambory grenaille, zelenina julienne, chřest, kadeřávek, fenykl, kaviár, sabayon ze šampaňského

Terroir de Bourgogne
Hovězí svíčková, hovězí konfit, foie gras, francouzské brambory Anna, kaštanové pyré, celer, lanýž, mrkev, lišky, portská omáčka

Terroir de France
Výběr francouzských sýrů, fíkové čatní, hrozny, nakládaný celer

Terroir de France
Notre Café Gourmand – ochutnávka dezertů Le terroir

Petits fours

Menu: 2 990,–
Vinné párování: 2 490,–


23/10 Oslava Nového roku ve stylu Moulin Rouge

31. 12. 2017 od 18.00

V 18.00 vás sklenkou šampaňského přivítá naše hosteska.
Večer začneme tanečním vystoupením.
Následovat bude šestichodová degustační večeře s vinným párováním.
Večer opět uzavře taneční vystoupení.


Menu

Amuse bouche

Terroir du Nord-Pas-de-Calais
Konfitovaný telecí brzlík, mandlový sponge, nakládaná ředkvička, česnekové pyré, brioška, emulze z černého piva

Terroir de Bretagne
Gravlax z mořského ďasa, řepová variace, kopr, absintový crème fraîche, ředkvička, šafránový gel

Terroir de Provence
Ryba sv. Petra pečená v papilotu, brambory grenaille, zelenina julienne, chřest, kadeřávek, fenykl, kaviár, sabayon ze šampaňského

Terroir de Bourgogne
Hovězí svíčková, hovězí konfit, foie gras, francouzské brambory Anna, kaštanové pyré, celer, lanýž, mrkev, lišky, portská omáčka

Terroir de France
Výběr francouzských sýrů, fíkové čatní, hrozny, nakládaný celer

Terroir de France
Notre Café Gourmand – ochutnávka dezertů Le terroir

Petits fours

Menu: 2 990,–
Vinné párování: 2 490,–