3/10 Degustační večeře s víny Thienpont

Ve středu 22.10.2014 od 19.00 hodin představí Bernadette Thienpont „rodinné zlato“ v restaurantu Le terroir. Šéfkuchař Pavol Pavlík připravil pro tento večer s víny z věhlasného vinařského regionu Bordeaux speciální menu, aby Váš prožitek vín z Château Les Charmes Godard, Château Puygueraud, Château Pavie Macquin a Vieux Château Certan byl nezapomenutelný.

 Přijměte naše srdečné pozvání na tuto výjimečnou událost.

 Degustovaná vína

Château Les Charmes Godard-Blanc 2011 & 2007 Francs - Côtes de Bordeaux

Château Puygueraud 2010 Francs - Côtes de Bordeaux

Château Pavie Macquin 2006 1er Grand Cru Classé Saint-Emilion

Vieux Château Certan 2001 Pomerol

Menu

Marinovaný losos, švestky a pinie

Mušle sv. Jakuba, kaviár, avokádo a rajčatový sorbet

Telecí brzlík, houby a hříbková omáčka

Srnčí hřbet, dýně, kaštany a brusinky

Výběr zralých francouzských sýrů - Maître Affineur G. Waltmann 

Cena za osobu 2.900 Kč

3/10 Degustační večeře s víny Thienpont

Ve středu 22.10.2014 od 19.00 hodin představí Bernadette Thienpont „rodinné zlato“ v restaurantu Le terroir. Šéfkuchař Pavol Pavlík připravil pro tento večer s víny z věhlasného vinařského regionu Bordeaux speciální menu, aby Váš prožitek vín z Château Les Charmes Godard, Château Puygueraud, Château Pavie Macquin a Vieux Château Certan byl nezapomenutelný.

 Přijměte naše srdečné pozvání na tuto výjimečnou událost.

 Degustovaná vína

Château Les Charmes Godard-Blanc 2011 & 2007 Francs - Côtes de Bordeaux

Château Puygueraud 2010 Francs - Côtes de Bordeaux

Château Pavie Macquin 2006 1er Grand Cru Classé Saint-Emilion

Vieux Château Certan 2001 Pomerol

Menu

Marinovaný losos, švestky a pinie

Mušle sv. Jakuba, kaviár, avokádo a rajčatový sorbet

Telecí brzlík, houby a hříbková omáčka

Srnčí hřbet, dýně, kaštany a brusinky

Výběr zralých francouzských sýrů - Maître Affineur G. Waltmann 

Cena za osobu 2.900 Kč