Aktuality

24/1 Nové menu

Vážení hosté,

přijd'te ochutnat naše nové menu do restaurantu Le terroir.

Těšíme se na Vás!

Pavol Pavlík

Chef de cuisine

 

Amuse-bouche

Mousse z telecího brzlíku, jeřabiny, crème fraîche

 

Tuňák

Chobotnice, pomelo, ořechy, sojová omáčka

  

Mořský jazyk

Langustýnky, celer, pěna

  

Treska

 Treska Skrei, kukuřice, omáčka s Noilly Prat

  

Telecí svíčková

Topinambur, omáčka ze sušených hříbků, uzená zelenina 

Nebo

Selečí líčka

Selečí panenka, cuketový nákyp, šalotka

  

Výběr zralých francouzských sýrů

Maître Affineur V. Waltmann

  

Citrusy

Červený pomeranč, limetková zmrzlina, bílá čokoláda

 

Menu o 4 chodech za 1650,-

Menu o 6-ti chodech za 1890,-

 

Signature dish Kachna „Le terroir“ je možné si vybrat jako hlavní chod

 

,,Seznam alergenů je k dispozici na požádání‘‘

Aktuality

24/1 Nové menu

Vážení hosté,

přijd'te ochutnat naše nové menu do restaurantu Le terroir.

Těšíme se na Vás!

Pavol Pavlík

Chef de cuisine

 

Amuse-bouche

Mousse z telecího brzlíku, jeřabiny, crème fraîche

 

Tuňák

Chobotnice, pomelo, ořechy, sojová omáčka

  

Mořský jazyk

Langustýnky, celer, pěna

  

Treska

 Treska Skrei, kukuřice, omáčka s Noilly Prat

  

Telecí svíčková

Topinambur, omáčka ze sušených hříbků, uzená zelenina 

Nebo

Selečí líčka

Selečí panenka, cuketový nákyp, šalotka

  

Výběr zralých francouzských sýrů

Maître Affineur V. Waltmann

  

Citrusy

Červený pomeranč, limetková zmrzlina, bílá čokoláda

 

Menu o 4 chodech za 1650,-

Menu o 6-ti chodech za 1890,-

 

Signature dish Kachna „Le terroir“ je možné si vybrat jako hlavní chod

 

,,Seznam alergenů je k dispozici na požádání‘‘