3/11 Menu Silvestr 2016

Přijďte k nám oslavit příchod roku 2017 a ochutnejte slavnostní menu našeho šéfkuchaře Pavla Pavlíka a jeho talentovaného týmu.

Prožijte spolu s námi atmosféru tohoto úžasného okamžiku v krásném prostředí naší restaurace.

Tým Le terroir

 

~ finger food ~

- - -

~ amuse bouche ~

- - -

~ LANGUSTÝNKY ~

kaviár Beluga, vodnice, pistácie, bylinky

- - -

~ MOŘSKÝ ĎAS ~

petržel, mladá cibulka, jedlá hlína, citronová pěna

- - -

~ SELEČÍ BŮČEK ~

bílý lanýž, kapusta, černý pudink, máslová omáčka

- - -

~ STAŘENÉ HOVĚZÍ ~

smrže, černý kořen, křen, tartar, libeček

- - -

~ KOZÍ SÝR A ČERVENÁ ŘEPA ~

- - -

~ 10 PODOB BÍLÉ ČOKOLÁDY ~

růžový pepř, vlašský ořech

- - -

~ petit fours ~

- - -

~ dárek ~

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Cena: 2 900 Kč

 

3/11 Menu Silvestr 2016

Přijďte k nám oslavit příchod roku 2017 a ochutnejte slavnostní menu našeho šéfkuchaře Pavla Pavlíka a jeho talentovaného týmu.

Prožijte spolu s námi atmosféru tohoto úžasného okamžiku v krásném prostředí naší restaurace.

Tým Le terroir

 

~ finger food ~

- - -

~ amuse bouche ~

- - -

~ LANGUSTÝNKY ~

kaviár Beluga, vodnice, pistácie, bylinky

- - -

~ MOŘSKÝ ĎAS ~

petržel, mladá cibulka, jedlá hlína, citronová pěna

- - -

~ SELEČÍ BŮČEK ~

bílý lanýž, kapusta, černý pudink, máslová omáčka

- - -

~ STAŘENÉ HOVĚZÍ ~

smrže, černý kořen, křen, tartar, libeček

- - -

~ KOZÍ SÝR A ČERVENÁ ŘEPA ~

- - -

~ 10 PODOB BÍLÉ ČOKOLÁDY ~

růžový pepř, vlašský ořech

- - -

~ petit fours ~

- - -

~ dárek ~

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Cena: 2 900 Kč